You are here:

Moters vakaro relax ritualai rinkinys

Kūrėjas:

9,00 

Moters ritualai ypatingai svarbi dienos ritme. Norisi kasdien sau įsipareigoti skirti kokybiško laiko įsiklausimui į savo vidų ir savirefleksijai 📜🖋🥰 Kam to reikia? Reflekcijos pamatyti situacijas iš vis kitos pusės ir išlikti kūrėja.
Moterų mintys: „Kad nepamesčiau savęs, savo poreikių, tikslų kasdienoje, kad vis sau priminčiau kur esu, ką nuveikiau, kur judu ir kur noriu judėt.”
Kristina „Žinau kad rašymas ir savistaba gydo. Periodiškai grįžtu prie to, bet konkrečios užduotys labai palengvina išlaikyti šią praktiką.”
Viktorija „Šiuo metu mokausi daugiau mylėt save, išjausti, daugiau vidaus savo patirt. Vis „pametu” savo dienos rutiną, o labai noriu ją išsiugdyti, puikus pagalbininkas.”
Nuspalvink kasdienybę su įdomiomis Stichijų savistabos užduotimis, pajusk dienose daugiau įsiklausimo į save ir harmonijos. Rašymas mažina įtampą ir savirefleksijos užduotys įveda platesnį mątymą situacijų. Dienoraštis lyg įsipareigojimas pačiai sau skirti laiko savo vidinei harmonijai.
Kodėl su stichijos dienoraščiu daugiau harmonijos?
1. Tu pastoviai tyrinėji, darai savirefleksijos praktikas ir matai, kaip tobulėji!
2. Kas savaitę vis kita stichija tyrinėsi ir pajausi pokyčius.
3. Ypatingas dėmesys skiriamas savireflekcijai.
Akimirksniu tavo namie. 💌 Elektroniniu formatu. Sukurk savo vakaro ramybės pasaką. Pabandyk rašyti…. Atskleisti naują lapą šiame gyvenimo etape 🥰😍🥰😍📜🖋🥰😍 Dabar akcija, pasinaudok priga

Produkto ypatybės: nenurodyta

Pateikiama PDF formatu.
Apmokėjus gausite el. paštu. Neribotas peržiūrų kiekis.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Moters vakaro relax ritualai rinkinys”

Tik pirkėjų atsiliepimai yra viešinami

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Post comment

JUS GALI SUDOMINTI