You are here:

El.parduotuvės optimizavimas konversijoms

Kūrėjas:

Kas yra el.parduotuvės optimizavimas konversijoms?
Tai išsamus Jūsų el.parduotuvės UX/UI bei techninis auditas, kurio metu sudarysiu konkretų darbų sąrašą, kuriame smulkiai surašysiu, ką, kaip ir kodėl reikia pakeisti Jūsų el.parduotuvėje, kad ji taptų efektyvesnė (t.y. didesnis lankytojų procentas taptų pirkėjais, labiau atsipirktų reklama, didėtų pardavimai). Tai unikali galimybė už vienkartinį mokestį gauti naudą neribotu laikotarpiu – garantuoju, kad ši investicija atsipirks.

Kam reikalinga ši paslauga?
El.parduotuvių savininkams, kurie siekia padidinti pardavimus. Ypač rekomenduojama tiems, kurių parduotuvę kūrė asmenys, neturintys el.komercijos, UI/UX, gerųjų dizaino praktikų, lankytojų psichologijos, SEO, online marketingo žinių ir/arba tiems, kurių parduotuvė yra šabloninė, neturinti unikalios strategijos, sulaukia lankytojų, tačiau tik maža dalis jų tampa pirkėjais.

Per kiek laiko bus atliktas el.parduotuvės optimizavimas konversijoms?
Per vieną darbo dieną po užsakymo pateikimo.

Ką tiksliai gausite, užsakę el.parduotuvės optimizavimo konversijoms paslaugą?
Kategorizuotą ir prioretizuotą darbų sąrašą, kurieme argumentuotai, išsamiai ir suprantamai, su instrukcijomis, iliustracijomis ir/ar video bus pateikti reikiami Jūsų el.parduotuvės pakeitimai. Jei bus poreikis, galima papildoma konsultacija (online arba gyvai Vilniuje/Kaune), iki 1 val. trukmės, kurios metu atsakysiu į klausimus, kilusius Jums po optimizavimo paslaugos gavimo.

Patirtis: 15

Miestas: Kaunas

Kaina nuo: 500

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “El.parduotuvės optimizavimas konversijoms”

Tik pirkėjų atsiliepimai yra viešinami

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Post comment

JUS GALI SUDOMINTI