You are here:

Perki AirPods ir nenori nusipirkt netikrų ? Tuomet privalai tai žinoti

Kūrėjas:

9,90 

Visiems žinoma, kad vienų populiariausių belaidžių ausinių Apple Airpods yra sukurta daugybė įvairios kokybės padirbinių, o nesąžiningi pardavėjai jas parduoda kaip originalias, kartais to net patys nežinodami (ypač retu atveju).
Deja, bet rinkoje šiuo metu yra daug geros kokybės klastočių ir visai nenusimanančiam pirkėjui yra sudėtinga atskirti. Tad kaip likti neapgautam ?
Informaciniame faile aš pasidalinsiu informacija, kaip atskirti 100% klastotę visai nenusimančiam, bei kodėl perkant šias ausines iš nežinomų pardavėjų neverta žiūrėti serial nr. tikintis patikrinti ausinės originalios ar ne. Bei taip pat informaciniame faile nebus pateikta informacija kaip iš išvaizdos atskirti netikras nuo originalių, kadangi kaip ir paminėta aukščiau, rinkoje yra labai geros kokybės kopijų, todėl iš išvaizdos atskirti jau reikia turėti specialių įgūdžių, bei kam idomu šios informacijos daug internete.
Informaciniame faile bus pateikta susisteminta, per daug metų sukaupta pasiteisinusi patirtis, kurios internete lengvai nerastumėt vos už 9,90 eur. Įsigyk informacinį failą ir sutaupyk daug brangaus laiko ir pinigų išvengiant klastočių!

Produkto ypatybės: nenurodyta

Pateikiama WORD formatu.
Apmokėjus gausite el. paštu. Neribotas peržiūrų kiekis.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Perki AirPods ir nenori nusipirkt netikrų ? Tuomet privalai tai žinoti”

Tik pirkėjų atsiliepimai yra viešinami

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Post comment

JUS GALI SUDOMINTI